Nissan servis

Nissan servis

Nissan çok uluslu Japonya merkezli otomotiv şirketi olarak Amblemi Güneş ve dürüstlük. Markanın, daire içine yazılmış ismi, güneşin doğuşu ile Japon bayrağındaki beyaz zemin içindeki kırmızı noktayı simgeliyor olması prestijli havasını sergilemektedir. Amblem, dürüstlüğü ve samimiyeti sembolize ederken ve Türkiye’de hatırı sayılı bir kullanıcı kitlesine ulaşmışken satış sonrası hizmet politikası da önemli stratejik planlamalarla geliştirilmiştir. Tüm kullanıcılara mutlak rahatlık ve konforlu ulaşım vaat etmektedir. Bunun yanında can güvenliği asla unutulmamaktadır.  

Bu büyük Japon kökenli Nissan markasının kuruluş misyonuna sadık kalarak ilerlettiğimiz çalışma prensibini, hizmete dönüştürmek bizleri son derece mutlu kılmaktadır. Aynı geri bildirimleri sizden almakla kurulan bağlar memnuniyeti samimiyete dönüştürmektedir.

Yalçıntaş otomotiv iş ahlakı çizgisinde; siz değerli Nissan kullanıcıların talepleri doğrultusunda sitemiz üzerinden de ulaşıp alabileceğiniz hizmetleri kısaca belirtecek olursam:

Bilgisayarlı Arıza Tespiti

Periyodik Araç Bakımı

Genel Araç Bakımı

Enjeksiyon / Enjektör Bakımı

Kaporta - Boya

Mekanik Arızalar ve Tamiri

Elektronik Arızalar ve Tamiri

Yedek Parça ve Temin

 

Uzun zaman sektöre hizmet ederek kazanılan birikim ile deneyimli ekibimizden aldığınız üstün hizmetler varlığımızın devamını teşkil etmektedir. Nissan gibi kaliteli bir markanın ince noktalarını kavrayabilen, hassas yaklaşımlı hizmet veren ilk firmayız.

İşini severek yapan insanların ortak özelliği markaya duyduğu saygıdan beslenmek olarak belirtebiliriz. Buna mukabil duygudaşlık kurabilen, her Nissan aracı özel bir emanet olarak görüp maddesel bakış açısından kurtulmuş ustalar olarak da bilinebilmekteler. Böyle olunca çalışılan bir Nissan araca son derece hassas müdahalelerde yapılacak olması kaçınılmazdır. Yalçıntaş otomotivde teknolojiden yararlanarak aracınız için sonuca ulaşma süresinin kısalması müşterimiz olarak sizlerin memnuniyetini arttırmaktadır.

İşinizi, biz profesyonellere, Yalçıntaş otomotive emanet ettiğinizde yedek parça ve temin durumlarında  dahi istediğiniz çabukluk ve sağlamlıkta dönüş alabileceksiniz. Nissan araçlar kullanıcısı olup özellikle Anadolu yakasında bulunanların araç doktoru hizmetini sunmak bizler için bir keyiftir. Aracınız kendine gelme sürecinde sizde beklerken hiç sıkılmayacak  limitsiz sıcak-soğuk içecek ikramımız, günlük gazete okuma, tv izlemek gibi alternatiflerden yararlanabileceğiniz bekleme salonumuz, aile yuvanız Yalçıntaş otomotiv sizleri aramızda görmekten gurur duyar.