Nissan Yetkili Servis

Nissan Yetkili Servis

Yalçıntaş otomotiv olarak araçlar için en iyi servis imkanını sunuyoruz. Araçlar için bakım onarım ve tamirat işleri yapıp.

Araçlarınızın güvenilir eller de en iyi bakım hizmetini almasını sağlıyoruz. Çalışma sahamız araçlarınız için dizayn edilmiş en güzel çalışma sahaları arasındaki yerini almış durumdadır.

Ustalarımızın tamamı eğitimli ve deneyimli olup işlerini severek yapan aynı zaman da güler yüzlüdür. Çalışma arkadaşlarımızın sevecen ve sıcak kanlıdır.

Nissanın yetkili bayiliğini üstlenmiş olup nissan araçların tamamına bakım ve onarım işlemleri uygular. Bunun yanı sıra diğer marka araçlarınız için de tercih edebiliceğiniz yetkili bayidir.

 Araçlar kişinin en özelidir ve nissan Yalçıntaş otomotiv beunun farkında olan yetkili servistir. Araçları kendi aracı edası ile benimseyip en iyi bakım ve tamir işlerini araca uygular.

Profesyonelce hizmet verip müşteri memnuniyetini baz alan firmadır.

Müşterileri için hazırlamış bulunduğu bekleme alanların da aracınızın tamiri süresinde konforlu bir şekilde kahvenizi yudumlayıp derginizi okurken aracınız hızlı ve güvenli bakım işlerini tamamlar ve en kısa sürede sizlere teslim edilir.

Nissan Yalçıntaş otomotive gelen araçlar alındıktan sonra ilk muayenesi yapılır ardından gerekli işlemler uygulanır. Bizi diğer servislerden ayıran en etkili yönümüz geresiz ve fuzüli masraf çıkartmadan aracınızı gereksiz işlemlere sokmadan sizlere teslim etmemizdir.

Nissan Yalçıntaş otomotive gelen araçlar bilin ki en üvenilir ellerdeler.

Araçların periyodik bakım yağ değişimi motor tamiri fren tamiri vb gibi işlemler kolaylıkla uygulanır. En uygun fiyatlar ile sizlere hizmet veren Yalçıntaş otomotiv sizleri de bayisinde görmekten mutluluk ve huzur duyacaktır.

Güvenli ve konforlu sürüşler için güvenli araçlar şarttır. Güvenli sürüş keyfi için sizde Yalçıntaş otomotivi tercih edebilirsiniz.

Huzurlu ve mutlu günler dileriz.