En Yakın Nissan Bayii

En Yakın Nissan Bayii

 

Nissan markasının kurumsal olarak bağlantıda olduğu, resmi sertifikalarının ve eğitim belgelerinin olduğu özel servisleri Nissan Bayii olarak hizmet verir.

Yalçıntaş Otomotiv Nissan Özel Servis olarak uzun yıllardır hizmet veriyor. Nissan eğitimlerini başarı ile tamamlayan ve sertifikaları alan Yalçıntaş Özel Servis İstanbul İçerenköy’de bulunuyor. İstanbul İçerenköy bölgesine en yakın Nissan bayi olarak Yalçıntaş Özel Servis’i tercih edebilirsiniz.

Acil durumlar ve ihtiyaçlar için Yalçıntaş Otomotiv 7/24 acil servis olarak sizler için çalışır. İstanbul İçerenköy en yakın Nissan Bayii olarak acil durumlar da sizleri yarı yolda bırakmaz. Acil durumları çözmek ve Yalçıntaş Otomotiv’e ulaşmak için tek yapmanız gereken bizi aramak ve durumunuzu anlatmak olur.

Yalnızca acil durumlar değil, periyodik bakım ve onarımlar da özenle yapılır. Hizmetlerimiz arasında; bilgisayarlı arıza tespiti, genel araç bakımı, periyodik araç bakımı, enjeksiyon/enjektör bakımı, kaporta/boya, mekanik arıza tamiri, elektronik arıza tamiri, yedek parça ve temini bulunur.

Aracınız ile ilgili tüm bakım ve onarım işlemleri için Yalçıntaş Otomotiv Nissan Özel Servis’i güvenle tercih edebilirsiniz.

Acil Telefon: 0533 738 71 76