Nissan Periyodik Bakım Fiyatları

Nissan Periyodik Bakım Fiyatları

Nissan markası periyodik bakımlara her zaman önem verir. Yalçıntaş Otomotiv olarak biz de aynı özeni gösteriyoruz. Araçlarınıza en doğru bakımı yaparak büyük arızaların ve yaşanabilecek sorunların önüne geçiyoruz.

Nissan periyodik bakım ücretleri, bakım paketine ve aracın markasına göre değişiklik gösteriyor. Dizel ve benzinli aracın bakım ücretleri aynı olmuyor. Aracın modeline göre de bakım ücretleri değişiklik gösterebiliyor.

Nissan yetkili servisinde; Qashqaı bakım paketleri, Micra bakım paketleri, Almera bakım paketleri, Primera bakım paketleri, X-Trail bakım paketleri, Note bakım paketleri, Pick-Up bakım paketleri, Navara bakım paketleri ve Juke bakım paketleri bulunuyor.

Genellikle benzinli araç bakım paketleri içeriğinde; hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, yağ ve işçilik bulunuyor. Dizel bakım paketlerinde; filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, yakıt filtresi, yağ ve işçilik bulunuyor.  Periyodik bakım paketleri içeriğinde bazı araç modellerine ek hizmetler veya ek ücrete tabii hizmetler bulunabiliyor.

Paketlerin ayrıntılı içeriğine ve ücretlerine ulaşmak için tek yapmanız gereken Yalçıntaş Otomotiv’i aramak ve bilgi istemek. Size en uygun zamanda randevunuzu oluşturarak, Nissan kalitesi ile periyodik bakımlarınızı severek üstleniyoruz.