Nissan Bayi

Nissan Bayi

Nissan bayi

Yalçıntaş Otomotiv yetkili Nissan Bayi olarak Nissan araçlarınızı güvenle teslim edebileceğiniz İstanbul’un merkezinde konumlandırılmış ofisimizi ziyaret ettiniz mi?

Uzun yıllar Nissan araçların bakım ve onarımı ile ilgili kazandığımız deneyimi sizlere sunuyoruz.

Aracınızın fren balata yağ ve motor gibi önemli aksamları değiştirmek için orijinal parça kullanıp ve bununla birlikte usta işçilikle arabanızı olabilecek en iyi düzeye getirebilmekteyiz.

  • Araç kullanıcıların tamir ve onarım için bir yer seçerken aradığı kriterleri sıralandırırsak
  • Profesyonel ekip
  • Orjinalite
  • Güven
  • Fiyat

Şeklinde belirtebiliriz.

Sadece fiyatın uygun olması ya da sadece isim yapmış bir yer sizin ihtiyacınıza tam anlamıyla cevap veremeyecektir. Bu bilinçle hareket eden bir işletme olarak Nissan Bayi araç bakım ve onarım için mutlaka bizlerle iletişim geçin.

Nissan Bayi olarak araçlarınızla ilgili bakım sürecinde de titizlikle hizmet vermekteyiz. Aracınızın on bin kilometre ya da on beş bin kilometre yol kat ettikten sonra bakım için size en uygun yere aracınızı götürmeniz gerekecek.

Ya da aracınızı aldınız on iki aylık bir zaman geçti ve fazla kilometre yapmadınız yani ibre on bin veya on beş bini henüz göstermiyorsa yine de profesyonel bir bakıma ihtiyacı var demektir. Aracınızın marka, model ve türüne göre yapılan bakımlar farklılık gösterebilmekte. Hatta aracı kullandığınız zemin,bu aracı nasıl kullanmış olduğunuz da bakımı için göz önünde bulundurulması gereken önemli faktörlerdendir. Bunu aracınıza bakan profesyonel bir görüş anlayabilmektedir.

Bu bakımlar mutlaka yapılmalıdır. Aracınızın motoruna ne kadar ilgi gösterirseniz aracınız o kadar uzun ömürlü olacaktır. Yalçıntaş Otomotiv yetkili Nissan Bayi olarak motorunuza gereken bakımı işinin ehli, uzman ekip sağlayabilmektedir. Trafikte beklenmedik ani arızalarla karşılaşmak çok sevimli olmayan bir durum olduğundan aracının periyodik bakımının yapılması şarttır.

Aracınız arıza yaptığında acele ile götüreceğiniz herhangi bir otomobil tamircisi aracınıza faydadan çok zarar verebilir. Üstelik zor anınızda fazla ücret ödemek durumunda bırakılabilir, istemediğiniz sonuçla dönmeniz muhtemel olabilir. Özellikle bayan sürücülerin kullandıkları araçların sürerken gösterdikleri özeni aracın iç yapısına da göstermeleri gereklidir.

Sizleri araçlarınız için Yalçıntaş Otomotiv yetkili Nissan Bayi ne bekliyoruz.