Nissan Özel Servis

Nissan Özel Servis

Nissan Özel Servis

      Yalçıntaş Otomotiv Nissan Özel Servis hizmeti olarak gündemde ki bir soruya açıklık getirmek için bu makaleyi siz okurlara sunmayı uygun buluyoruz. Öncelikle soru şu: Otomobilin bakım veya tamiri için özel servise götürmek mi yoksa yetkili servise götürmek mi daha uygundur? http://yalcintasotomotiv.com/        

        Tüketici birliğinin bir haberine göre tüketicilerin araç servislerinde Garanti kapsamının dışına çıkmamak için yetkili servise giden tüketici iş bittikten sonra ne istenirse ödemek zorunda bırakıldığını iddia ediyor ve ederinden çok fazla ücret ödemekle yüz yüze kalındığını açıklıyor.

Bundan dolayıdır ki araç kullanıcıları doğru cevabı bulabilmek için Nissan Yalçıntaş Otomotiv Nissan Özel Servis gelerek birkaç yanlış deneyimden sonra kapımızı çalarak farkı anlayabilme şansı bulabiliyorlar.

·         Şöyle ki; Türkiye’de satılan sıfır araçların onarımının ve her türlü bakımı için garanti kapsamı boyunca yetkili serviste yapılması gerekliliği şart koşuluyor. Birde birkaç otomobil markası da araçlarında kullanılacak yakıtın dahi kendi belirledikleri yakıt markası olmasını istiyor. Eğer olmasa bu tutumun aksine davranışlarda garantinin bozulacağını söylüyor.

·         Hal böyle olunca insanımız aman garantisi bozulmasın diye yüksek meblağlar ödemek zorunda kalıyor. Böylelikle bu yetkili servislerde ciddi derecede para akışı oluyor, Kullanıcılar belki de bir seferlik tamiratta yada bakımda binlerce lirasını yetkili servislere bırakıyor. Tabi Buna ek olarak bazı art niyetli olduğunu düşündüğümüz çalışmalar yapılıyor. Bunlardan en rahatsız edeni de yetkili servislerin vatandaşların çekincelerini ve mağduriyetlerini fırsata çevirip, yüksek oranlarda para talebinde bulunabiliyorlar. Yalçıntaş Otomotiv Nissan Özel Servis hizmeti için bize gelen kullanıcılardan daha önce gittikleri yetkili servisi hakkında bu konularda çok fazla şikayet alıyoruz.

       Yetkili servise giden araç sahiplerinin gözlemlerine göre pazarlık ihtimaliniz yok. Bu servisler genelde arsa olarak değerli yerlerde konumlanmış, caddede uğrak yerlerde bulunuyor. Ayrıca yatırım masrafları da epey fazla. Özel bekleme salonları, ikramlar. Araç sahiplerinin memnuniyeti için düşünülmüş detaylar olabilir fakat tüm bunların da bir maliyeti var. Ve bu maliyetin araç sahibi vatandaşlarımıza yansıtıldığı da bir aşikardır.

Sizlerde tercihinizi Yalçıntaş Otomotiv Nissan Özel Servis olarak http://yalcintasotomotiv.com/

 

      Güvenilir Hızlı ve Uygun Maliyetli

Üstün kaliteli servis hizmetinden yana kullanmak isterseniz ofisimize bekleriz.

Adres : Bostancı San. Sit. A Blok Zambak Sk. No : 4 İçerenköy / İSTANBUL

Sorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarız. 
Çağrı Merkezi’mize şu numaradan ulaşabilirsiniz

(0216) 577 05 10

 

·